Operatiekamer

Operatiekamer van CT-veterinair

CT-veterinair beschikt over een compleet ingerichte ruimte in de kliniek waar dieren geopereerd kunnen worden. Uw dierenarts kan hier gebruik van maken. De operatiekamer is een afgeschermde ruimte waar wij steriliteit en hygiëne zoveel mogelijk waarborgen.

Samenwerkingsverband met chirurgisch specialist N.J. Vos ECVS.

Wij bieden u een aantal specialistische operaties aan:

  1. Kijkoperaties gewrichten (arthroscopie)
  2. Operaties gescheurde voorste kruisband/knie (vkl)
  3. Losse knieschijf (patella luxatie)
  4. Botbreuken (fracturen)
  5. Kijkoperaties in de buik (laparoscopie)
  6. Overige chirurgie zacht weefsels

Over Nicolas Vos:

Nicolas Vos is een erkend specialist in de dierenchirurgie in binnen- en buitenland. Nicolas heeft diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht.

Hij was nog niet klaar met studeren en deed een vervolgopleidingen in diverse landen: Amerika, Duitsland en Zwitserland,. Hij staat in Nederland bekend als een erkend specialist in de chirurgie kleine -, grote huisdieren en paardendierenarts. 

Na het afronden van zijn opleidingen is hij in de periode van 2005 tot en met 2009 actief geweest als chirurg en opleider van studenten en dierenartsen in diverse landen.

Tegenwoordig houdt Vos zich bezig met het delen van zijn kennis en kunde aan diverse klinieken in Nederland en opereert hij met veel plezier honden, katten, paarden en runderen vanuit zijn eigen onderneming, de Veterinaire Operatie Service.

Heeft u vragen over deze operaties of zijn er onduidelijkheden?

Kunt u contact opnemen via: info@ct-veterinair.nl